Flyforbindelser og leje af bil

(English translation below)

For blot nogle år tilbage kunne det betale sig at køre ned gennem Europa i egen bil, også så langt som til Costa Blanca. Den tid er forbi. Benzinpriser og motorvejsafgifter har gjort det meget dyrere at køre selv, også når der skal lægges udgifterne til en lejet bil oven i flyprisen.

Eksempel: Motorvejsafgift på strækningen Barcelona-Oliva Nova er 50 Euro! Det kan man det meste af året komme med RyanAir fra Alicante til Billund for!

Vi flyver normalt til Alicante og har gode erfaringer med:

www.ryanair.com

www.norwegian.com

www.vueling.com

Der er endvidere rimelig køreafstand fra lufthavnene i Valencia (1 time), Murcia (2 timer), Madrid (4 timer), Barcelona (4 timer).

De fleste flyselskaber har aftaler med biludlejningsfirmaer lokalt på destinationen, men det er naturligvis også muligt at reservere bil separat. Vi har selv en fast aftale med biludlejningsfirmaet www.centauro.net, som vi er meget tilfredse med, og ellers kan vi varmt anbefale udlejningsfirmaet "New System", der har dansk repræsentant: Jan Sehested, tlf. 27480605 (dansk mobil).

RING ELLER SKRIV OG FÅ GODE RÅD OM FLY OG BILER - Vi er kommet jævnligt i Oliva siden 2002, så vi har god erfaring at øse af!

 

Transportation

This page deals with flights and car rentals to and from the apartment. Since we have experience only with connections out of Denmark, we kindly ask you to examine the possibilities from your own country.

Driving distances from airports:

Alicante - 1 hour
Valencia - 1 hour
Murcia - 2 hours
Madrid - 4 hours
Barcelona - 4 hours

Most airline companies have agreements with car rental companies at the destinations. We can recommend either www.centauro.net or www.holidayautos.com